Game info

MotoGP 10/11

Moto GP 10/11 is een nieuwe iteratie van de bekende motorsport simulator. Uiteraard zijn er dit jaar weer enkele vernieuwingen toegepast in dit deel. Zo zijn de physics verbeterd en is de besturing op de schop genomen. Dit allemaal om de Moto GP realistischer op het scherm te toveren. Een nieuwe feature in Moto GP 10/11 is live season. Na de start van het nieuwe Moto GP-seizoen wordt de game voorzien van downloadbare updates waarmee wijzigingen worden doorgevoerd zodat de game gelijkloopt met de echte sport. De game bevat vijf gamemodi: Championship, Time Trial, Challenge, Career en Online. Spelers kunnen via de onlinemodus met twintig personen tegelijk het asfalt op. Bovendien bevat de game een splitscreenmodus, waarmee twee personen tegelijk op één spelcomputer tegen elkaar kunnen racen.

Nieuwste review

Ondanks de kleine veranderingen die het spel heeft ondergaan, is MotoGP 10/11 een betere en bovenal realistischere racegame geworden dan zijn voorganger. Er is nog steeds ruimte voor verbetering, maar de ontwikkelaar lijkt op de goede weg te zitten.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Realistischer dan voorheen, coöperatieve carrièremodus, verbeterde besturing, toegankelijk en toch uitdagend, audiovisueel in orde
  • Minpunten
  • Carrièremodus wordt snel te gemakkelijk, races missen soms spanning, feedback motor soms afwezig

Artikelen

Screenshots