Game info

Monsters vs. Aliens

Monsters vs. Aliens is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks en draait om het redden van de aarde. Dit doe je met een team van vijf verschillende grappige monsters, namelijk The Missing Link, B.O.B., Ginormica, Insectosaurus en Dr. Cockroach, Ph.D. De eerste vier zijn speelbaar, terwijl Dr. Cockroach beschikbaar wordt als een tweede speler meedoet in de coöperatieve spelmodus voor twee personen. Ieder personage heeft zijn of haar eigen specifieke aanvallen en krachten. Zo kan B.O.B. tegenstanders opslikken en uitspugen, kan de enorme Ginormica op rollerskates door steden rijden en is Dr. Cockroach de genie op de achtergrond die zijn teammaten kan helpen en bijstaan. Met deze personages verken je het San Francisco en kom je allerlei verschillende locaties uit de film tegen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Monsters versus Aliens is een redelijk geslaagde filmgame. Zoals elke filmgame is het grafisch allemaal dik in orde, maar het ontbreekt bij Monsters versus Aliens aan uitdaging en de game valt vaak in herhaling. De mooi vormgegeven locaties uit de film maken het geheel wel een feest voor het oog en er valt genoeg te lachen tijdens de tussenfilmpjes. Het is jammer dat de coöperatieve modus een grote misser is.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Wisselend speelbare personages. Audiovisueel dik in orde. Humor
    • Gameplay valt vaak in herhaling. Weinig uitdaging. Slecht uitgewerkte coöperatieve modus

Artikelen

Screenshots PlayStation 2


Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Wii


Screenshots Nintendo DS


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord