Game info

Monster Hunter 4

In de rpg Monster Hunter 4 Ultimate kunnen spelers voor het eerst met elkaar op monsters jagen, via wifi of het Nintendo Network. Daarnaast is de gameplay uitgebreid met hogere sprongen en de mogelijkheid springaanvallen vanaf muren uit te voeren. De speler kan tevens tijdelijk op een monster rijden, door erop te springen en aanvallen te blijven uitvoeren.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De essentie van de serie is nog volledig in tact in Monster Hunter 4 Ultimate, maar de makers doen hun best om deze essentie ook voor beginners toegankelijk te maken. Geleidelijk krijg je alle hardcore spelsystemen voorgeschoteld en groei je uit tot een jager met fantastische survivalvaardigheden. De daadwerkelijke gevechten geven pure adrenalinekicks, het diepe crafting-systeem zorgt voor een gevoel van progressie en in de multiplayer een enorm monster neerhalen geeft een kick.</p>
    Score: 95 Fantastisch
    • Onvoorstelbaar diep, monsters gedragen zich als beesten, multiplayer, toegankelijker dan ooit, expeditions
    • Geen voice chat, online een groep vinden is omslachtig, besturing zonder tweede stick is rampzalig

Artikelen

Screenshots Nintendo 3DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord