Game info

Minecraft

Minecraft dumpt je in een willekeurig gegenereerde wereld die volledig bestaat uit blokjes. Behalve de speler zijn er overdag enkel wat dieren op de planeet te vinden. 's Nachts is het een ander verhaal, want dan verschijnen er allerlei monsters zoals zombies, skeletten en spinnen. Om jezelf te beschermen tegen deze dreigende beesten, moet je jezelf ingraven door blokjes weg te bikken. Tijdens het graven verzamel je allerlei grondstoffen die je kunt samenvoegen tot nieuwe voorwerpen. Hierdoor kun je jezelf steeds dieper de grond in graven en beginnen met het bouwen van torens en kastelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Minecraft is een uitstekende port van het beroemde PC-spel. Op het eerste gezicht zie je zelfs amper verschillen. De Xbox-versie is echter vele malen toegankelijker voor nieuwe spelers door een duidelijker crafting-systeem. Veteranen kunnen hem beter overslaan, omdat de PC-versie voorop loopt in (bouw)mogelijkheden.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Unieke grafische stijl en gameplay, bouwopties worden beter uitgelegd, toevoeging van multiplayer
    • Loopt achter op PC-updates, laadtijden niet geoptimaliseerd, kleine menu's

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots Xbox Live Arcade


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord