Game info

Might and Magic Heroes VI: Shades of Darkness

Might and Magic Heroes VI: Shades of Darkness is een stand-alone expansie op het zesde deel in de Might and Magic Heroes-reeks. Na de tragische gebeurtenissen uit die game, worden belangrijke momenten uit Ashan's geschiedenis in twee nieuwe campagnes uitgelicht. Het lot van een ondergronds volk wordt besloten en de stervende secte van de Spider Queen moet zien te overleven. Spelers nemen controle over de Dark Elves of Dungeon en de Necromancers van Necropolis. De game heeft zeven nieuwe wezens, nieuwe heldenklassen, nieuwe steden en gebouwen, een nieuwe mount, talloze nieuwe artifacten en nieuwe mogelijkheden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Might and Magic Heroes 6: Shades of Darkness is een prima uitbreiding op een al extreem verslavend origineel, zij het een weinig spannende. Het poetst niets van de fouten weg die het origineel maakte, maar het weet zich gesteund door dezelfde sterke, strategische laag. Bovendien kenmerkt deze uitbreiding ook eindelijk de komst van een aantrekkelijke nieuwe factie. Dat is al meer dan de twee vorige uitbreidingen voor elkaar kregen.</p>
    Score: 65 Oké
    • Nieuwe, aantrekkelijke factie, twee verse campagnes, meer van het (verslavende) zelfde
    • Fouten uit het origineel zijn gebleven, naast een nieuwe factie geen spannende vernieuwingen

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord