Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Metroid: Other M

In Metroid: Other M speelt premiejager Samus Aran de hoofdrol. Dit keer niet alleen in haar pak, maar ook zonder deze beschermende outfit. De game vertelt een verhaal met meer emotionele en menselijke aspecten. Daarnaast slaat het verhaal van Metroid: Other M een brug tussen Super Metroid en Metroid Fusion. In Other M komen we zo meer te weten over het verleden van Samus en haar bijzondere relatie met haar opdrachtgever, Adam Malkovich. Metroid: Other M is een Metroid-game die breekt met de Metroid Prime-trilogie. In plaats van een eerstepersoonsperspectief, wordt Samus in deze game van de zijkant getoond, zoals ook het geval is in de klassieke Metroid-games. Nog altijd richt de game zich wel op een combinatie van exploreren en het gebruikmaken van de verschillende wapens om de vele vijanden te lijf te gaan. Metroid: Other M wordt bestuurd door de Wii-afstandsbediening zijwaarts te houden. Dit betekent dat je de knoppen gebruikt om Samus aan te sturen. Samus krijgt gedurende haar avontuur de beschikking over steeds sterkere krachten en wapens, zodat ze de vijanden de baas kan zijn. Sommige wapens, zoals raketten, gebruik je door met de Wii-afstandsbediening op het scherm te mikken. Op deze momenten verschuift het beeld kort naar een eerstepersoonsperspectief.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Metroid: Other M is een game met twee gezichten. Aan de ene kant is de presentatie verre van perfect. De tussenfilmpjes zijn een opeenstapeling van clich&eacute;s en grafisch kan de game niet opboksen tegen de Prime-serie. Maar de nieuwe gameplay, een onverwachte mengelmoes van de verschillende Metroid-games uit het verleden, weet indruk te maken en blijkt uiteindelijk het kloppende hart van deze game. Het maakt van Metroid: Other M een game die zich langzaam maar zeker als een Metroid in je hoofd nestelt, om er vervolgens in te blijven hangen tot de game is uitgespeeld.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Veel leuke eindbazen, unieke mengelmoes van gameplay, variatie in omgevingen.
    • Clichématige filmpjes en dialoog zijn onnodig, grafisch niet zo goed als de Prime-reeks.

Artikelen

Screenshots (67)