Game info

Metal Slug Anthology

De Metal Slug-games zijn zeer populaire arcadeshooters die werden geïntroduceerd in 1996. Alle games uit deze serie zijn tweedimensionale side scrolling shooters waarbij je een goed bewapende soldaat speelt. Je neemt het in deze uitdagende games wild schietend op tegen vijandelijke soldaten, maar ook tegen tanks en helikopters. Bovendien zul je af en toe zelf ook gebruik kunnen maken van voertuigen om je tegenstanders een kopje kleiner te maken. Metal Slug Anthology is een verzameling van zeven Metal Slug-games: Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4, Metal Slug 5 en Metal Slug 6. Deze games zijn nauwkeurig overgezet naar de PlayStation Portable en bieden bovendien een draadloze coöperatieve multiplayer optie. Behalve deze zeven spellen bevat Metal Slug Anthology nog een aantal exclusieve bonusgames en allerlei vrij te spelen items. Ook zijn er klassieke posters, artwork en allerlei extra’s te vinden in deze verzameling.

Nieuwste review

Metal Slug Anthology is een spel dat fans van de reeks blindelings in huis mogen halen, maar nieuwkomers moeten zich realiseren dat dit een puur arcadespel is. De gameplay komt dus grotendeels neer op knallen waardoor er van veel variatie geen sprake is. Ook maakt het spel niet echt op een goede manier gebruik van de Wii-controller waardoor je speciaal voor Metal Slug Anthology zeker geen Wii in huis moeten halen, of vice versa.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Fans krijgen volledig Metal Slug-pakket. Leuk om je even af te reageren. Humor
  • Minpunten
  • Knallen, knallen en nog een knallen. Grafisch nogal korrelig. Maakt niet goed gebruik van Wii-besturingsmogelijkheden. Kan na tijdje spelen nogal saai worden

Artikelen

Screenshots