Game info

Men of War: Assault Squad 2

Men of War: Assault Squad 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en voegt vijftien nieuwe singleplayer skirmishes toe. Daarnaast zijn 25 skirmishes van het vorige deel aangepast en in deze nieuwe versie verwerkt. De grootste nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om het met acht tegen acht tegen elkaar op te nemen in grote gevechten.

Nieuwste review

Men of War: Assault Squad 2 is precies wat je verwacht van een game uit een serie die bekend staat om z'n extreem hardcore, onvergefelijke en frustrerende strategietitels. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar daarom is het leuk voor slechts een zeer beperkte groep spelers. Met een betere besturing en wat tutorials voor beginners, zou het al wat toegankelijker worden zonder dat het inboet op moeilijkheid. De nieuwe multiplayermodus waarin je 8 tegen 8 speelt is wel een mooie toevoeging die het geheel nog chaotischer en complexer maakt. Dat is ook waar de game in uitblinkt, want de singleplayer voegt niks toe aan wat de serie eerder al deed.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Nog altijd extreem uitdagend, excelleert in multiplayer met 8 versus 8-modus
  • Minpunten
  • Besturing ingewikkeld en omslachtig, ontoegankelijk voor veel spelers, AI willekeurig, grafisch inmiddels achterhaald, singleplayer voegt niks meer toe

Artikelen