Game info

Meer Brain Training van Dr. Kawashima

Meer Brain Training van Dr. Kawashima is de opvolger van de game Dr. Kawashima's Brain Training. Net als in die game kun je aan de hand van trainingen van dertig minuten per dag je hersenen trainen. In het begin van het spel moeten spelers een serie tests doen om te bepalen hoe oud hun brein is. Vervolgens kunnen spelers weken of maanden lang elke dag hun hersenen trainen om deze leeftijd te verlagen. De trainingen verlopen aan de hand van zeventien nieuwe spelletjes die verschillen van het spelen van eenvoudige liedjes op een keyboard tot het nauwkeurig in de gaten houden van een fotofinish bij een hardloopwedstrijd. Het is mogelijk om de resultaten van vier verschillende spelers op te slaan. Bovendien is het dan mogelijk om tegen elkaar te spelen in een quiz waarbij je plaatjes moet tekenen en andere spelletjes. Ook is het mogelijk om tegen zestien andere personen te spelen in vier gamemodi.

Nieuwste review

Meer Brain Training is een prima product voor de massa dat precies weet wat de massa wil. Maar het weet ook maar al te goed dat je niet teveel in één keer moet geven, voor een eventuele Nog Meer Brain Training. Dit heeft als resultaat dat het spelletje wel wat aan de karige kant is. Ook is het jammer dat wat onvolkomenheden van het eerste deel nog steeds aanwezig zijn, zoals de slechte grafieken. En we wilden wel eens wat anders dan wéér Sudokoeien.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Zeer toegankelijk voor de grote massa. Leuk verpakt als trainingshulpmiddel, in plaats van als game. Sommige nieuwe oefeningen zijn zeer geslaagd. Zachte prijs
  • Minpunten
  • Aantal oefeningen had hoger gemogen. Sommige oefeningen zijn saai. Onduidelijke grafieken. Wéér Sudoku. Is het wel echt Brain Training?

Artikelen

Screenshots