Game info

Medal of Honor: Vanguard

In Medal of Honor: Vanguard ga je als korporaal Frank Keegan mee met de eerste paratroeperdivisie van Amerika: de 82nd Airborne Division. Je gaat van Operation Husky aan de kust van Sicilië, naar Operation Varsity in Nazi-Duitsland. Tussendoor kom je bovendien nog in Nederland terecht met Operation Market Garden. De ontwikkelaars hebben veel met experts gesproken om deze missies een gevoel van authenticiteit mee te geven. Je kunt zelf weten hoe je het tegen de Nazi’s opneemt in deze game: rennend en schietend met je mitrailleur of juist voorzichtig van een afstand met je sluipschuttersgeweer. De vijand schiet echter ook met scherp, dus je zult vaak moeten schuilen achter tafels, auto’s en andere objecten. Je bondgenoten staan je bij in je gevecht. Ze geven informatie door over vijanden zitten, maar waarschuwen je ook als je in gevaar bent.

Nieuwste review

Als je de PS2- en Wii-versie van Medal of Honor: Vanguard vergelijkt, heb je met de Wii-versie de betere te pakken. De graphics zijn iets beter en de besturing geeft net dat extra’s aan het spel. Dit neemt niet weg dat het spel bijzonder tegenvalt. Alle minpunten die de Playstation 2-versie in zicht heeft, staan ook in de Wii-versie ferm overeind. Hopelijk wordt de Wii snel eens serieus genomen en krijgen we een echt goede shooter om van te genieten. De besturing schreeuwt er om en wij schreeuwen mee.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • De paradrops zijn origineel en leuk. Shooter op de Wii
  • Minpunten
  • Eentonig en frustrerend. Slechte kunstmatige intelligentie. Grafisch valt het erg tegen. Nunchuck werkt niet altijd even lekker

Artikelen

Screenshots