Game info

Medal of Honor: Airborne

In de Tweede Wereldoorlog-shooter Medal of Honor: Airborne stap je in de legerlaarzen van Boyd Travers, soldaat in de parachutisten van de 82nd Airborne Division. Met hem vecht je tegen de nazi’s tijdens meerdere gevechten in Europa, van Sicilië tot Duitsland. Elke missie begint met een parachutesprong achter de vijandelijke linies. Doordat je elke missie begint vanuit de lucht kun je zelf bepalen hoe je begint. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je landt. Welke missiedoelen je het eerst probeert te behalen is helemaal afhankelijk van waar je besluit te landen. Je kunt zelf kiezen waar je begint en zelf kiezen waar je heen gaat. Elke keer dat je een missie speelt is deze daarom ook anders. Tijdens de missies krijg je hulp van je teamgenoten in je strijd tegen de Duitsers. Natuurlijk zijn ook je wapens van belang. Bekende wapens uit WO2 zoals de M1 Garand en Thompson zijn terug, maar kunnen dit keer aangepast worden aan je eigen wensen.

Nieuwste review

Medal of Honor: Airborne is op zich een prima game. Helaas brengt de parachutesprong echter niet de vernieuwing waar vooraf op ingezet is. Ook andere minpunten, zoals de niet te verwoesten wereld, de toch nog lineaire gameplay en het feit dat jij altijd het middelpunt van een aanval bent, zitten de game teveel in de weg om tot grote hoogtes te komen. De aanvallend ingestelde vijanden, mooie locaties en dat typische Medal of Honor-gevoel geven de game nog wel wat elan. Ditmaal absoluut geen slechte Medal of Honor-game dus, maar een hele goede, nee ook dat niet.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Parachutesprong is tof. Mooie locaties. Wapensysteem is leuk. Vijanden spelen lekker aanvallend
  • Minpunten
  • Toch nog steeds lineair. Acties moeten altijd van jou komen. Speelwereld kan totaal niet kapot. Ren-knop zit beetje onhandig

Artikelen

Screenshots