Game info

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker is een avontuur waarin je op pad gaat met Max. Hij heeft een magische oranje marker waarmee hij de omgeving kan beïnvloeden. Zo kan hij een trappetje tekenen om een hoger gelegen platform te bereiken. Hierdoor kan hij zichzelf een weg banen door de platformlevels. Er kan niet teveel getekend worden, want de inkt van de marker kan opraken. Om dan weer te kunnen tekenen, moeten eerst getekende objecten weer weggegumd worden. De inkt die je daarmee verdient, kan gebruikt worden om weer nieuwe dingen te tekenen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Max & The Magic Marker brengt een leuke combinatie van platformen en tekenen. Het idee is goed uitgewerkt en vergt in de latere levels behoorlijk wat denkwerk. Jammer genoeg is de game wat aan de korte kant en is het soms wel verdraaid lastig het tekenen met het platformen te combineren, ondanks de pauzeknop. Grafisch staat de game z’n mannetje en de muziek is simpelweg briljant. Kortom, het uitproberen waard.</p>
    Score: 70 Goed
    • Leuke gamemechaniek. Inventieve puzzels. Opzwepende muziek
    • Soms wat buggy. Aan de korte kant

Artikelen

Screenshots WiiWare


Screenshots Nintendo DS


Screenshots PC


Screenshots Wii


Screenshots iPhone


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord