Game info

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds is een tweedimensionale vechtgame waarin je kunt kiezen uit allerlei vechtersbazen die bekend zijn uit series van Capcom en Marvel. Denk aan Ryu, Ken en Chun-li die het opnemen tegen superhelden als Iron Man, Spider-Man en de Hulk. Ieder personage heeft zo zijn eigen combo's die je maakt door verschillende slaan-, spring- en schopbewegingen aan elkaar te rijgen. Je kunt het tegen de computer of een andere speler bijvoorbeeld opnemen in drie-tegen-drie-tag tournaments waarbij om beurten een personage het tegen de ander opneemt. De verschillende vechtersbazen in een team kunnen elkaar hierbij helpen en acties combineren. Bovendien heeft de game een online multiplayermodus waarin twee spelers het tegen elkaar op kunnen nemen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds zal je vermaken. Het maakt daarbij niet uit of je bent afgestudeerd aan de traditionele Street Fighter-school of dat je een Hadoken niet kunt onderscheiden van een Dragon Punch.&nbsp;Deze game gaat breed, voornamelijk vanwege het grootse spektakel, de over-the-top vechtactie en de lage instapdrempel met gemiddelde diepgang. Tussen de allerbeste der beat&rsquo;em ups is er echter geen ruimte voor deze game. Daarvoor is de balans tussen personages te ver zoek en doorbreekt het vechtsysteem het glazen plafond van de gevestigde orde niet.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Toegankelijk, grootste actie en sterke personagekeuze
    • Balans tussen personages is zoek, vechtsysteem net niet op gelijke hoogte met klassiekers

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord