Game info

Mario Sports Mix

In Mario Sports Mix kunnen Mario en zijn vrienden (en vijanden) de strijd met elkaar aangaan in vier verschillende sporten. Volleybal, basketbal, ijshockey en trefbal komen naar Mushroom Kingdom. In de sporten zijn de basisregels van toepassing, maar deze worden op een typisch Mario-manier aangevuld met enkele nieuwe elementen. Zo zijn er muntjes te vinden op de speelvelden. Pak deze muntjes op en scoor vervolgens om bonussen te verdienen. Bovendien zijn er allerlei wapens te gebruiken tijdens de wedstrijden. Gooi een bananenschil op de baan bij trefbal of verklein de bal met een paddestoel voordat je deze bij volleybal weer terugslaat. Bovendien heeft elk personage nog zijn eigen kenmerkende speciale actie. Mario kan bijvoorbeeld aanvallen met vuurballen. Mario Sports Mix kan met vier spelers worden gespeeld, zowel met elkaar als tegen elkaar.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Als we nu al een nieuwe categorie voor &#39;de beste van games van 2011&#39; mogen introduceren, zou Mario Sports Mix meteen genomineerd zijn voor &lsquo;de meeste schizofrene titel&rsquo;. Basketbal, volleybal en de multiplayermodus zijn fantastisch, de rest is ondermaats. En wij maar denken dat Mario zo&rsquo;n evenwichtig persoon was...</p>
    Score: 70 Goed
    • Basketbal en volleybal spelen heerlijk, interactieve speelvelden, lekkere multiplayergame.
    • Medespelers en tegenstanders niet al te slim, twee van de vier sporten niet interessant genoeg, in je eentje niet zo spannend.

Artikelen

Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord