Game info

Mario Party DS

Als Mario en zijn vrienden worden gekrompen komen ze terecht in Mario Party DS en komen ze terecht op vijf spelborden met elk zijn eigen thema. Zo kun je terecht komen in Wiggler’s Garden of Toadette’s Music Room. Op de verschillende spelborden kun je meer dan 70 mini-games spelen die gebruik maken van alle functies van de DS: het touchscreen, de microfoon en natuurlijk beide schermen. In de game kun je als een van je acht favoriete personages spelen. Je kunt kiezen uit Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Daisy, Toad, Wario en Waluigi. Ze zijn er allemaal klaar voor om Bowser’s laatste plan te dwarsbomen. Hij is namelijk opzoek naar vijf krachtige kristallen en heeft daarom iedereen laten krimpen. De kleine helden willen echter allemaal de superster worden en zo Bowser stoppen. Mario Party DS bevat ook een multiplayer optie waarin je je vrienden kunt uitdagen voor een volledig bordspel of het tegen ze opnemen in je favoriete mini-games. Om draadloos tegen je vrienden te spelen hoef je maar in het bezit te zijn van een spelcard.

Nieuwste review

Voor iemand die nog nooit een Mario Party gespeeld heeft is dit een perfect instapper. Mario Party DS is echter niet goed genoeg om constant leuk te zijn. De vijf speelborden zijn er eigenlijk een stuk of drie te weinig en van de 70 minigames gaan er te veel te snel vervelen. Het ontbreken van de WiFi-verbinding is echter het grootste gemis aan Mario Party DS.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Genoeg minigames. Minigames zijn leuk tegen vrienden via multicard. Leuk gebruik van touch-screen en microfoon
  • Minpunten
  • Maar vijf verschillende borden. Veel minigames gaan snel vervelen. Geen online mogelijkheid!. In je eentje niet lang leuk

Artikelen

Screenshots