Game info

Mario Kart 7

Mario Kart 7 is het zevende deel in de Mario Kart-serie. Het is de opvolger van Mario Kart Wii en Mario Kart DS. Met Mario Kart 7 kan de speler racen met een scala aan oude bekenden plaatsnemen in een kart. Alles is vormgegeven in een 3D-omgeving die door middel van het bovenste beeldscherm wordt weergegeven. Een van de nieuwe toevoegingen is de mogelijkheid om te vliegen met een deltavlieger-hulpmiddel. Ook kunnen spelers nu zelf hun kart bouwen en modificeren en stukken onder water rijden door middel van een propellor.

Nieuwste review

Mario Kart 7 kent een aantal vernieuwingen, waarvan de mogelijkheid om karts aan te passen het beste uit de verf komt. In de basis is er echter weinig veranderd. Nog steeds scheur je met koddige karts en lollige voorwerpen over verschillende parkoersen en  voor je het weet ben je hier weer aan verslingerd. Helaas zit je net als bij eerdere delen in de serie ook weer vaak te vloeken als je net voor de finish in het vizier wordt genomen door die ene beruchte power-up.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Voelt snel vertrouwd aan, goede online functionaliteiten, prima nieuwe power-ups, paar goede nieuwe banen, aanpasmogelijkheden karts geven tactisch randje
  • Minpunten
  • Oude kwalen zijn nog steeds aanwezig, vlieg- en onderwatergedeeltes voegen nauwelijks iets toe

Artikelen

Screenshots