Game info

MAG

MAG staat voor Massive Action Game, wat in dit geval inhoudt dat welgeteld 256 spelers tegelijk het slagveld betreden om deel te nemen aan een online oorlog die zijn gelijke niet kent. Spelers vormen samen kleinere groepjes om binnen het grote geheel submissies uit te voeren en zo de algehele strijd in hun voordeel te doen kantelen. Door deze submissies goed uit te voeren en bij te dragen aan het succes van je squad verdien je meer en meer punten, waarmee nieuwe vaardigheden en aanpassingen voor je wapens te verkrijgen zijn. MAG bevat geen singleplayermodi en is dus alleen met meerdere spelers te spelen in de multiplayermodi.

Nieuwste review

MAG is meer dan het nummertje 256 op de achterkant van het doosje. Ontwikkelaar Zipper weet gigantische speelvelden te creëren en deze niet in chaos te laten vervallen. Samenwerken wordt ruimhartig beloond en gestimuleerd. Juist het gegeven van meerdere kleinere gevechten binnen de grote veldslag, weet MAG op geweldige wijze over te brengen. Het thuisvoordeel van met name de S.V.E.R.-factie is de enige significante smet op deze verder zeer geslaagde online ervaring.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • 256 Man online vervalt niet in chaos. Samenwerken gestimuleerd en beloond. Kleinere gevechten binnen een groter slagveld. Goede mix tussen hardcore en toegankelijkheid
  • Minpunten
  • Thuisvoordeel voor met name S.V.E.R.. Eentonig kleurenpalet

Artikelen

Screenshots