Game info

Mad Tracks

Mad Tracks is een echte partygame. Het spel is dan ook het best geschikt om in multiplayer te spelen, en dan het liefst met vier spelers tegelijk natuurlijk. De game is over LAN te spelen en via splitscreen op één PC. Mad Tracks heeft 46 levels, waaronder 23 minigames en 23 races. De besturing is simpel zodat iedereen direct aan de slag kan met dit racespel. Het spel kent verder twaalf soort powerups die je kunt oppakken tijdens het racen. Deze powerups kun je gebruiken om je tegenstander te dwarsbomen of om jezelf sneller te maken. In het spel zitten twaalf racewagens. Iedere racewagen heeft zo zijn eigen capaciteiten waardoor je je keuze goed moet overwegen.

Nieuwste review

Mad Tracks is een aardige arcaderacer met veel verschillende spelmodes, die vooral in multiplayer goed tot hun recht komen. De singleplayer is helaas net iets te beperkt en wil je meer dan de eerste vijftien missies, dan zul je aardig wat bij moeten lappen.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Gevarieerde spelmodes. Veersysteem is origineel. Uitgebreide multiplayermode
  • Minpunten
  • Singleplayer heb je zo gezien. Afwerkings- en vertaalfoutjes. Voor splitscreen moet je extra accounts aanmaken. Betalen voor extra content die er eigenlijk al in had moeten zitten

Artikelen

Screenshots