Game info

Lumines: Electronic Symphony

Lumines is een puzzelreeks, vergelijkbaar met Tetris. Van bovenaf vallen er vierkante blokken met vier segmenten van twee verschillende kleuren naar beneden en het is aan de speler om vier blokjes van dezelfde kleur in een vierkant te krijgen. Het simpele concept leidt tot een uitdagend puzzelspel. Naast het simpelweg wegwerken van blokjes moeten spelers combo’s maken om extra punten te scoren. Dit alles op de muziek van bekende artiesten. In Electronic Symphony voor de PlayStation Vita maken onder andere Chemical Brothers, Mylo, Gouryella, Faithless en Benny Benassi. Electronic Symphony voegt ook nieuwe spelelementen toe, in de vorm van nieuwe blokken. De Chain Block laat je grote combo's maken, de Shuffle Block voegt een element van willekeur toe aan de puzzels. De game is volledig via de touchscreen van de Vita te besturen, maar ook via de traditionele knoppen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Lumines: Electronic Symphony is een van de sterkste launchgames van de PlayStation Vita. De soundtrack en vormgeving zijn om van te smullen en de puzzelmechaniek leent zich goed voor zowel korte als lange potjes. Alleen jammer van de aanbevolen prijs, tussen de tien en twintig euro lijkt passender.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Magnifieke soundtrack, kleurrijke en dynamische blitzkrieg op je scherm, puzzelmechaniek, sociale dimensie
    • Puzzelmodus uit vorige delen ontbreekt, hoge prijs

Artikelen

Screenshots PlayStation Vita


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord