Game info

Looney Tunes: Acme Arsenal

De Evil Mad Scientist (Slechte Gestoorde Wetenschapper) is boos op de Looney Tunes en wil voor eens en voor altijd van ze af. Met zijn tijdmachine en enorme ACME-wisser wil hij de Looney Tunes en hun voorouders voor altijd uitwissen. De Mad Scientist weet echter niet dat Bugs Bunny en Marvin the Martian het ontwerp van de tijdmachine hebben gestolen en er zelf een hebben gebouwd. Alle Looney Tunes moeten met hun gestoorde wapens achter de Mad Scientist achtervolgen door verschillende tijdperken. In Looney Tunes: Acme Arsenal kun je met zeven tekenfilmfiguren spelen, waaronder Bugs Bunny, Daffy Duck, Tazmanian Devil, Foghorn Leghorn, Marvin the Martian en een speciaal geheim persoange. Tijdens de game kom je in allerlei verschillende voertuigen terecht. Zo scheur je in een futuristische scooter over de vlaktes van Mars en strijd je tegen de vijanden in de zijspan van een motor. Je kunt het spel alleen spelen, maar ook samen met een vriend in de coöperatieve spelmodus.

Nieuwste review

Looney Tunes: Acme Arsenal is een enorm ongeïnspireerde game die geen seconde weet te boeien. De game is monotoon, bevat een oerslechte camera en ziet er grafisch ook echt niet uit. De Looney Tunes mogen dan een jolig boeltje zijn, in Acme Arsenal zie je de humor van het stel geen seconde in. Zelfs niet besteed aan de kleintjes dit gedrocht.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Looney Tunes!
  • Minpunten
  • Saai saai en nog eens saai. Camera is werkelijk dramatisch. Coöperatief ook niet goed. Grafisch Xbox 360-onwaardig. Misbruik van de Looney Tunes-franchise

Artikelen

Screenshots