Game info

LocoRoco Cocoreccho

LocoRoco was op de PlayStation Portable een zeer vrolijke en vermakelijke game en dat zal straks in het vervolg op de PlayStation Store niet veel anders zijn. De gameplay is daarentegen wel compleet anders. In het origineel was het de bedoeling om met de linker en rechterschouderknop de omgeving te kantelen en in de PSS versie neem je de besturing van een vlinder op je. Met deze vlinder kun je de LocoRoco’s meelokken en ze zo door de verschillende omgevingen leiden. Daarnaast zijn er een aantal momenten waarop je de SIXAXIS controller kunt gebruiken. Door de vlinder boven een aantal LocoRoco’s te plaatsen, die aan een boom hangen, en op dat moment met de controller te schudden, zorg je er voor dat ze naar beneden vallen. Of beweeg de controller van links naar rechts boven een balk en je verplaatst de balk zo dat de LocoRoco’s een andere weg kunnen nemen.

Nieuwste review

Alle LocoRoco-liefhebbers kunnen blind voor Cocoreccho gaan en ook nieuwelingen die wel wat voelen voor gekleurde, zingende bolletjes in een creatief ontworpen spelwereld zullen heel veel plezier beleven aan dit sfeervolle spelletje. De toch wel aanwezige minpuntjes weerhouden de game er niet van om gewoon zeer goed en vermakelijk te zijn.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Fantastisch, creatief ontworpen spelwereld. Zingende en gekleurde LocoRoco’s hebben grote charme. Goede Sixaxis-implementatie. Genoeg waar voor je geld
  • Minpunten
  • Af en toe besturingsproblemen. Soms te passief

Artikelen

Screenshots