Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Little King's Story

Little Kings's Story gaat over een jongen genaamd Corobo, die een magische kroon vindt in een bos. Met deze kroon kan hij ieder persoon zijn bevelen laten uitvoeren. Vervolgens krijgt hij te horen van een aantal ridders dat hij voortaan de koning is van hun dorpje. Aan Corobo de taak om het dorpje te veranderen in een waar koninkrijk. Om de beste koning van de wereld te worden, moet Corobo zijn onderdanen goed inzetten. De game combineert elementen van simulatiespellen, real-time strategiespellen en avonturengames. In een sprookjesachtige setting stuurt Corobo de dorpelingen erop uit om naar schatten te graven en gebouwen te bouwen. Ook stuurt Corobo zijn onderdanen aan om andere koninkrijken over te nemen, zodat er uiteindelijk één groot koninkrijk ontstaat, uiteraard met Corobo als ‘kleine koning’.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Little King’s Story vermaakt je met prachtige graphics, doordachte humor en natuurlijk verslavende gameplay die je in totaal tientallen uren bezig houdt. Het mag een gemis heten dat je niet gewoon de Wiimote op het beeldscherm kunt wijzen om een opdracht aan een bewoner te geven, maar uiteindelijk charmeert deze game zelfs de grootste zuurpruim. Het voelt goed om een koning te zijn!</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Leuke, originele gameplay. Veel verschillende beroepen. Graphics en audio van hoog niveau
    • Waarom wordt de Wiimote niet benut?. Omslachtig save-systeem

Artikelen

Screenshots (10)