Game info

Lips

Lips is een karaoke-game die exclusief op de Xbox 360 verschijnt. De muziek in Lips wordt verzorgd door onder andere Duffy ('Mercy') en Peter, Bjorn and John ('Young Folks'). Ook kunnen gamers zelf muziek van de harde schijf van hun Xbox 360 of MP3-speler gebruiken. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid nieuwe nummers van Xbox Live te downloaden. De game wordt geleverd met twee draadloze microfoons met ingebouwde bewegingssensor en lichten. Ook kan er, als er meer dan twee gamers mee willen doen, gespeeld worden met de standaard Xbox 360-controller. Hiermee kunnen dan percussie-instrumenten bespeeld worden, waaronder een tamboerijn en een koeienbel.

Nieuwste review

Lips is een aardige karaokegame maar weet de schaduw die grote broer Singstar over hem heen gooit niet te ontlopen. Het gebrek aan echte online opties en het gemak waarmee slimme spelers door nummers heen kunnen neuriën zal voor veel gamers onoverkoombaar zijn. Toch is de keuze aan muziek uitstekend en de mogelijkheid je eigen muziekcollectie te gebruiken niet revolutionair, maar wel leuk, al hadden we er veel meer vanverwacht. Daarbij is de presentatie van de game uitstekend. De microfoons zijn daarnaast draadloos en hebben bewegingssensors, wat weer wel een leuke toevoeging aan het genre is. Uiteindelijk raden we door de grotere keuze aan muziek en opties van Singstar, Lips alleen aan voor gamers die niet in het bezit zijn van een PlayStation 2 of 3.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Game oogt zeer prettig en heeft een eigen gezicht. Aanwezige muziek gevarieerd. Draadloze microfoons met bewegingssensors
  • Minpunten
  • Geen uitdaging te vinden voor gamers. Geen goede online opties

Artikelen

Screenshots