Game info

Lionel Trains on Track

In Lionel Trains on Track moeten spelers een eigen treinimperium bouwen in drie verschillende gamemodi: campaign, freeplay en sandbox. Door goede treinverbindingen te maken tussen steden kun je deze laten groeien. Je kunt je imperium steeds groter maken door onderzoek te doen naar de ontwikkeling van nieuwe treinen, gebouwen en zogenaamde ‘superstructures’. Je kunt handel stimuleren door goederentreinen te laten rijden. Door een netwerk van goederentreinen te maken kun je je winst maximaliseren. Zo moet je een stad die veel hout heeft verbinden met een stad die hout gebruikt. Die stad moet je vervolgens weer verbinden met een stad waar meubels worden gemaakt.

Nieuwste review

Na het uitstekende Theme Park is inmiddels bewezen dat de Nintendo DS best uitgebreide en mooi ogende tycoongames aan kan, maar Lionel Trains on Track behoort niet tot die categorie. Het spel is op een maandagochtend in elkaar gerammeld en is duidelijk niet getest door een groep onervaren gebruikers. Lionel Trains biedt nergens uitleg, een klungelige interface en wordt onspeelbaar moeilijk als je niet precies zo speelt als het bedoeld is. Zeker voor een spel dat zo’n grote doelgroep probeert aan te spreken, is het veel en veel te ingewikkeld.

2
Score
20
Score: 20
  • Pluspunten
  • Geen Guus Meeuwis op de soundtrack?
  • Minpunten
  • Onduidelijke interface zonder uitleg. Saai en enorm traag. Erg sobere graphics. Spel geeft geen feedback op je prestaties. Nergens voldoening te behalen

Artikelen

Screenshots