Game info

Leisure Suit Larry: Box Office Bust

Box Office Bust vervolgt de humoristische Leisure Suit Larry-serie en zit wederom vol met mooie vrouwen en licht erotisch getinte avonturen. Het is een adventuregame met een open wereld, waarin je wederom de rol op je neemt van Larry Lovage, bekend uit Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude. Lovage heeft een vakantiebaantje in de filmstudio van zijn oom, Larry Laffer, waar hij vreemde taken uit moet voeren en erachter moet komen wie de saboterende spion is van een rivaliserende filmstudio. Leisure Suit Larry: Box Office Bust geeft een humoristische kijk op de extravagante wereld van Hollywood. In het zogenaamde Tinseltown bevind je je dan ook tussen alle glitter en glamour die je in de filmwereld kunt verwachten. Deze stad moet je verkennen, om daar verschillende opdrachten uit te voeren, aan races mee moet doen en puzzels op moet lossen om uiteindelijk achter het mysterie rond de mol binnen de studio van je oom te komen.

Nieuwste review

Leisure Suit Larry: Box Office Bust is zonder twijfel één van de slechtste games uit de geschiedenis die het daglicht heeft mogen zien. Werkelijk alles in de game zit enorm slecht in elkaar, waarbij vooral de besturing een ‘eervolle’ vermelding verdient. Onder geen enkel beding bestaat er ook maar een reden om deze game te kopen.

1
Score
10
Score: 10
  • Pluspunten
  • Geen
  • Minpunten
  • Besturing is ongelooflijk slecht. Missiedoelen waardeloos aangegeven. Timers met trial-and-error gameplay irriteren enorm. Schieten en vechten enorm slapjes. Grafisch lachwekkend lelijk

Artikelen

Screenshots