Game info

LEGO Star Wars: The Complete Saga

LEGO Star Wars: The Complete Saga is een combinatie van de twee LEGO Star Wars-games. In dit pakket vind je dus de eerste LEGO Star Wars, die draait om het Star Wars-verhaal uit de films Star Wars Episode I, II en III. Ook bevat het pakket LEGO Star Wars II: The Original Trilogy die het verhaal volgt van Star Wars Episode IV, V en VI die aan het eind van de jaren '70 en begin van de jaren '80 in de bioscopen verschenen. Toch is dit echter niet zomaar een compilatie, de games zijn namelijk samengesmolten tot één grote game. Dit merk je onder andere doordat je met personages uit de eerste game ook in de levels uit de tweede game kunt spelen. LEGO Star Wars: The Complete Saga is een actie/adventure-games die het complete Star Wars-verhaal met een hoge dosis slapstickhumor vertellen. Zo gaan personages niet gewoon dood, maar vallen ze in legostukjes uiteen. Je kunt de games met bijzonder veel verschillende personages spelen zoals Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, Chewbacca, C3PO en nog veel meer. Uiteraard zul je het op moeten nemen tegen vele bekende slechteriken uit het Star Wars-universum zoals Darth Vader, Darth Maul en Count Dooku.

Nieuwste review

LEGO Star Wars: The Complete Saga geeft je de mogelijkheid om alle episodes uit de bekende filmreeks in huis te halen, en dat voor de prijs van één game. Bovendien heeft de ontwikkelaar een broodnodige online-ondersteuning in het spel gestopt, waardoor er heel wat extra uurtjes met deze titel doorgebracht kunnen worden. Het blijft echter zonde dat er niet meer inhoudelijk sterke toevoegingen op het schijfje terug te vinden zijn. Heb je nog geen enkele LEGO Star Wars game in huis, dan is dit de uitgelezen kans om met deze hartverwarmende reeks kennis te maken.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Alle episodes nu eindelijk samen. Herkenbaar, grappig en leuk. Toevoeging van co-op mode. Levels herspelen wordt aangemoedigd
  • Minpunten
  • Nieuwe content voegt geen echte meerwaarde toe. Soms wat grafische foutjes

Artikelen

Screenshots