Game info

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes wekt het Marvel-universum en meer dan honderd Marvel-personages tot leven in een LEGO-sausje. In de voor de game geschreven verhaallijn roept Nick Fury onder meer Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man en Wolverine op om de aarde te redden van gevaren als Loki en Galactus. Spelers gaan gevechten aan, lossen puzzels op en maken gebruik van de unieke vaardigheden van personages om missies tot een succesvol einde te brengen.

Nieuwste review

Je hoeft maar oppervlakkige waardering te hebben voor de Marvel-superheldencultuur om van de nieuwste Lego-game te kunnen genieten. De forse lading speelbare personages, de afwisseling tussen vrije verkenning en rechttoe-rechtaan-levels en de humor waar de games bekend om staan, maken Lego Marvel Super Heroes tot een prima spel. De soms onjuiste speluitleg en verouderde opzet van bepaalde levels zijn daarbij niet moeilijk voor lief te nemen.

8,5
Score
85
Score: 85
  • Pluspunten
  • Ode aan Marvel met enorme collectie speelbare superhelden, levendige open wereld zorgt voor fijne afwisseling met lineaire levels, goede (flauwe) humor
  • Minpunten
  • Inconsistente instructies, verouderde (camera)opzet, geen online multiplayer

Artikelen

Screenshots