Game info

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues neemt het leuke en creatieve van LEGO en combineert dit met de actie en bravoure van de vier Indiana Jones-films, inclusief Indiana Jones: The Kingdom of the Crystal Skull. Kies uit meer dan 60 verschillende personages of maak je eigen held uit andere LEGO-figuurtjes. Elk personage heeft hiernaast zijn eigen vaardigheden die erg handig blijken bij de opdrachten. In elk level zijn er twee speelbare personages. Wanneer je alleen speelt kun je voortdurend tussen deze twee wisselen, maar ook is het mogelijk met z'n tweeën te spelen. Het is dan belangrijk om goed samen te werken en puzzels samen op te lossen, gebruikmakend van de kwaliteiten die uniek zijn voor je eigen personage. Zo kan Indiana Jones objecten op afstand grijpen met zijn zweep en kan Marion Ravenwood hoger springen. De game leidt je langs vele bekende locaties waarin je moet zwemmen, springen en klimmen om verder te komen. Ook kun je objecten uit de omgeving oppakken en gebruiken om verder te komen in je missies. Jones kan tijdens zijn avonturen meerdere wapens hanteren zoals pistolen en zijn zweep. Bovendien is het mogelijk objecten zoals speren op te pakken en te gebruiken als wapen. Overigens zit er ook een levelbouwer in het spel, zodat je je eigen speelvelden kunt maken.

Nieuwste review

LEGO Indiana Jones 2 zoekt een balans tussen de sterke elementen uit de voorgaande LEGO-games en de vernieuwende ideeën die het in dit spel introduceert. Toch weet de game het potentieel niet volledig waar te maken. De hubs bevatten teveel schoonheidsfoutjes om het geheel als een positieve toevoeging te bestempelen. De Lego Creator is echter wel een uitstekende nieuwe toevoeging. Met de Lego Creator kun je uren aan nieuwe speelmateriaal bouwen om jezelf en je vrienden mee zoet te houden. LEGO Indiana Jones 2 laat zien dat we nog lang niet van die kleine, gele mannetjes af zijn. En daar zijn we maar wat blij mee.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Sfeervolle hubs. Splitscreen. Humor. Zelf levels bouwen
  • Minpunten
  • Hubs zijn soms te ingewikkeld. Kunstmatige intelligentie nog steeds van bedenkelijk niveau. Puzzels vrijwel identiek aan het vorige deel

Artikelen

Screenshots