Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Last Window: The Secret of Cape West

Last Window: The Secret of Cape West is het vervolg op Hotel Dusk: Room 215. Wederom kruipt de speler in de huid van Kyle Hyde. Het is 1980, een jaar na de gebeurtenissen van Hotel Dusk: Room 215, als Kyle zich op een mysterie stort dat gerelateerd is aan de moord op zijn vader. Kyle moet door onderzoek doen door mensen te ondervragen en puzzels op te lossen. Bij deze ondervragingen heeft Kyle meerdere keuzes, waardoor het verhaal anders kan verlopen. Afhankelijk van de beslissingen die je neemt, verandert de verhaallijn en bereik je een ander einde. De game is een interactieve roman en daarom houd je de Nintendo DS verticaal vast, net als een boek. Via de touchscreen laat je Kyle lopen om de omgevingen te verkennen. Op je pad naar de waarheid stuit je op diverse puzzels, die je kunt oplossen door gebruik te maken van de touchscreen en de microfoon.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Last Window bevat een pakkend (beeld-)verhaal, boeiende personages en leuke plotwendingen, maar ook triviale bezigheden die het al langzame tempo nog verder vertragen. Ook is het jammer dat de meeste aftakkingen in het verhaal, letterlijk doodlopend zijn. Desondanks toch een opmerkelijk fijn DS-spel voor de lezende gamers onder ons.</p>
    Score: 70 Goed
    • Sterk verhaal, boeiende personages, mooie grafische stijl
    • Triviale bezigheden, langzaam tempo

Artikelen

Screenshots (22)