Game info

Lair

In een wereld vernietigd door conflicten en natuurrampen draait een roep om vrede uit op een bloedbad door verraad en misleiding. De speler is een krijger in deze strijd. Een krijger die vliegt op een enorme draak die is getraind voor lucht- en grondgevechten. De speler moet enorme legers verbranden, neerklauwen en kapotslaan om een hele beschaving te redden. De lucht- en grondgevechten worden naadloos afgewisseld in de omvangrijke oorlog van Lair. Tussen de duizenden grondtroepen en vele draken in de lucht moet jij je draak manoeuvreren en tegelijkertijd de vijand uitschakelen. De besturing van je draak gaat volledig met de bewegingsgevoelige elementen van de PS3-controller. Dit betekent dat je de controller moet kantelen om je draak de juiste kant op te sturen.

Nieuwste review

De actierijke drakengame Lair maakt veel te veel fundamentele fouten om het te belonen met een voldoende. Hoewel je op enkele mooie, epische momenten zult stuiten, wordt de game veel te vaak gehinderd door de slechte besturing, desoriëntatie en frustratie. Lair had iets speciaals kunnen worden, maar kennelijk is de ontwikkelaar simpelweg te incompetent om iets met deze potentie te doen.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Enkele mooie, epische actiemomenten. Best wel goed verhaal. Indrukwekkende muziek
  • Minpunten
  • Geen besturing met pookjes mogelijk. Bewegingsbesturing werkt vaak slecht. Lock-on systeem functioneert ondermaats. Vaak gebrek aan oriëntatie en overzicht. Te vaak nodeloos frustrerend

Artikelen

Screenshots