Game info

Kirby Triple Deluxe

In Kirby Triple Deluxe verzamelen spelers twintig verschillende kopieerkrachten, zoals de Circus, Archer en Beetle. Op deze manier kan Kirby weer in veel verschillende figuren met unieke krachten veranderen. Met de krachten kan de roze bol verder komen in de game. Spelers zoeken de verschillende zonnenstenen om verder te komen en 8-bit sleutelhangers die in levels verstopt liggen. Kirby Triple Deluxe maakt daarnaast gebruik van StreetPass-functionaliteiten om spelers betere voorwerpen te geven. Daarnaast kunnen spelers hun 3DS verbinden aan die van andere spelers om items uit te wisselen.

Nieuwste review

Kirby's eerste eigen game op de Nintendo 3DS is vermakelijk, netjes afgewerkt en voorzien van een aantal leuke extra speelstanden, waarvan er een sterk aan Smash Bros. doet denken. Toch is het geheel de prijs van een volwaardige 3DS-game niet helemaal waard – een probleem waar Nintendo bij meer spellen voor het systeem tegenaan blijft lopen.

7,5
Score
75
Score: 75
  • Pluspunten
  • Degelijke verhaalstand met leuke en toegankelijke uitdagingen, Kirby Fighters is een fijne Smash Bros.-amuse, geinige extra speltypes
  • Minpunten
  • Eigenlijk gewoon te duur voor het geheel

Artikelen

Screenshots