Game info

King of Clubs

King of Clubs is een minigolfgame die zich afspeelt in een pretpark in het midden van de Nevadawoestijn. Over dit park gaat het gerucht dat et op de plek staat van een oude nucleaire afvalplaats. In totaal zijn en meer dan 95 holes verspreid over 5 thema’s. Zo zul je dinosauriërs en ruimteschepen tegenkomen op de midgetgoflbanen Elk level in King of Clubs bevat een eindbaas om te verslaan en uiteindelijk zul je moeten laten zien dat je de allerbeste minigolfer bent wanneer je tegenover Big Bubba King staat. Hij is de eigenaar van Big Bubba's Burger Bar en Truck stop en is de beste minigolfer ter wereld.

Nieuwste review

King of Clubs heeft niet al te veel pretenties en dat is niet erg, maar maak dan in ieder geval die beperkte pretenties wél waar. Het is niet over-the-top, het is niet grappig en het is evenmin leuk. Wat het wel is, is lelijk, onafgewerkt, buggy, onduidelijk en achterhaald. Een leuke over-the-top midgetgolfgame in elkaar draaien moet toch niet zo moeilijk zijn?

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Veel spelmodes zijn leuk in potentie.... Verschillende balletjes, clubs en bonussen
  • Minpunten
  • ... maar niet in de praktijk. Slecht ontworpen holes. Veel bugs en designfouten. Compleet gemis aan knotsgekheid. Bonussen in multiplayer vooral onduidelijk

Artikelen

Screenshots