Game info

Kinect Sports

Kinect Sports laat je voelen hoe het is om een echte topsporter te zijn. In Kinect Sports kunnen spelers bowlen, boksen, strandvolleybal, voetballen tafeltennissen en atletiek beoefenen. Hierbij gebruik je geen controller, want dankzij het Kinect-accessoire worden jouw lichaamsbewegingen geregistreerd en vertaald naar de game. In Kinect Sports kun je jouw Avatar laten zegevieren in diverse sporten. Hierbij kun je het tegen de computer opnemen, maar ook andere spelers uitdagen. Je kunt tegen één speler strijden, in teams samenwerken of online competities aangaan.

Nieuwste review

De zes sporten uit Kinect Sports zijn afwisselend leuk en minder leuk. Vooral bowlen, tafeltennis en track & field zijn de moeite waard, de teamsporten volleybal en voetbal zijn een beetje te statisch en boksen is erg frustrerend. De presentatie van de game is dik in orde en het toont waar Kinect goed en minder goed in is. Echt spannend wordt het uiteindelijk allemaal niet, maar uitendelijk is het een prima compilatie.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Sterke presentatie die inspeelt op mogelijkheden van Kinect, Bowlen, tafeltennis en track & field werken goed
  • Minpunten
  • Voetbal en volleybal zijn te statisch, boksen is ronduit slecht, uiteindelijk heel erg een herhalingsoefening van Wii Sports

Artikelen

Screenshots