Game info

Killzone 3

Ook in de derde Killzone-game pakken spelers de wapens op om te strijden tegen de buitenaardse Helghast. De shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige vijand. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los. De overgebleven soldaten van de ISA moeten dit keer niet proberen de oorlog te winnen, maar hem te overleven. Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen zoals robots zo hoog als flats en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook zullen spelers zelf nieuwe wapens kunnen oppakken en verschillende voertuigen kunnen gebruiken op hun overlevingstocht. Op die tocht komen ze door een nucleaire woestenij, buitenaardse jungles en grote poolvlaktes. Nieuw in Killzone 3 is de mogelijkheid om de verhaalmodus volledig met twee personen door te spelen. Dit kan uiteraard online via het PlayStation Network, maar ook met twee man op één spelcomputer dankzij een splitscreen-optie. Daarnaast is er nog een competitieve multiplayeroptie waarin twee teams van online spelers het in verschillende modi tegen elkaar opnemen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Het ontbreekt Killzone 3 wellicht aan spelmodi en de game bevat zeker in de singleplayer enkele imperfecties, maar laat je dat niet weerhouden van aanschaf. Als totaalbeleving walst Killzone 3 namelijk over vrijwel alle concurrentie binnen zijn genre. Guerrilla weet wat Killzone van andere shooters onderscheidt en combineert die elementen in dit derde deel met enkel gewenste verfijningen in de besturing, variatie en stijl. Dat maakt Killzone 3 zoals Killzone altijd al had moeten zijn.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Weergaloze graphics, sterke singleplayer, gevarieerde gameplay, oerdegelijke nieuwe besturing
    • Problemen met kunstmatige intelligentie, kwantitatief niet overweldigend

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord