Game info

Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days is het vervolg op Kane & Lynch: Dead Men. De game hanteert een stijl die doet denken aan de documentaire-films waarbij de beelden via een handycam zijn opgenomen. Hierdoor krijgt de speler een indringend beeld van de actie die Kane en Lynch meemaken. De game is een schietspel dat boordevol rauwe actie en brute criminaliteit zit. Tijdens de game ga je van shoot-out naar shoot-out, waarbij je als Kane met Lynch moet samenwerken om de vijanden te verslaan. Dit kan ook met een andere speler via de coöperatieve modus.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De actie in Kane &amp; Lynch 2: Dog Days is zwak, impactloos en oninteressant. En dan blijft er eigenlijk niet veel over van een spel waarin het volledig draait om de actie.</p>
    Score: 40 Slecht
    • Grauwe, filmachtige stijl. Opzet multiplayer.
    • Actie is niet spectaculair en mist impact, slap leveldesign, veel te kort en toch herhalend

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord