Game info

Just Dance 3

Just Dance 3 is de eerste in de populaire serie dansgames die zijn weg vindt naar de Xbox 360. Spelers kunnen via Kinect allerlei choreografieën meedansen op een uiteenlopende nummers en proberen een zo hoog mogelijk score te halen. Dit doen ze alleen, of met maximaal drie vrienden. Het dansspel bevat veertig nummers uit allerlei genres, waaronder Barbra Streisand van Duck Sauce, Boogie Wonderland van Earth, Wind & Fire, California Girls van Katy Perry, Dynamite van Taio Cruz, Giddy On Up van Laura Bell Bundy, I Was Made for Lovin? You van KISS en Lollipop van Mika. Bovendien zijn er meer nummers te downloaden in de in-game winkel. De game laat spelers dansen in uiteenlopende spelmodi. Zo bevat Just Dance 3 een Just Sweat-modus die spelers laat zweten en calorieën verbranden. Verder zijn er nog modi als Duet, Medley en Simon Says. In Dance 'Til You Drop kunnen spelers eindeloos blijven dansen: de game laat nummers elkaar naadloos opvolgen en spelers kunnen zonder pauzes doorgaan.

Nieuwste review

Deze feestdagen beloven een ware danswedstrijd te ontketenen. Niet alleen tussen danskoningen Dance Central 2 en Just Dance 3, beide met goedgekozen popnummers, maar ook tussen jou en je vrienden. Het simultaan dansen in Just Dance 3 biedt namelijk een leuke nieuwe uitdaging in dansgameland en het spel is ook als geheel goed verpakt, met vreemd uitgedoste dansleraren en leuke, toegankelijke gameplay.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Eigen dansroutines opnemen en nadoen, goede variatie aan nummers, leuke moves die in de discotheek niet zouden misstaan
  • Minpunten
  • Met zijn vieren spelen is ietwat druk, weinig verschil merkbaar tussen de niveaus

Artikelen

Screenshots