Game info

Jetpac Refuelled

In Jetpac Refuelled ben je een astronaut met een jetpack. Door te vliegen kun je onderdelen van je raket van verschillende platformen halen. Wanneer je je raket in elkaar hebt gezet zul je deze ook nog moeten vullen met brandstof. Uiteraard word je tijdens dit klusje voortdurend aangevallen en heb je een lasergeweer om je te verdedigen. Deze XBLA-versie heeft compleet nieuwe graphics en bovendien een multiplayermodus. In deze modus strijden meerdere spelers tegen elkaar om de raketonderdelen. Elke speler heeft een eigen raket die zo snel mogelijk in elkaar gezet moet worden. Naast deze nieuwe versie van de game is de retroversie ook speelbaar in Jetpac Refuelled.

Nieuwste review

Met Jetpac Refuelled doe je zeker geen miskoop. Hoewel de game op geen enkel gebied er echt uitspringt ten opzichte van andere actiegames op Xbox Live Arcade en ook sterk stoelt op nostalgische gevoelens van de Britten, is het gewoon een erg solide game die goed oogt en klinkt en prima weg speelt. Meer dan honderd speelvelden, co-op multiplayer, het highscore systeem en de achievements zullen je zeker wel eventjes zoet houden. Wat meer afwisseling had echter zeker geen kwaad gekund.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Co-op multiplayer is altijd leuk. Leuke gameplay ideeën. Heleboel speelvelden beschikbaar. Originele versie is inbegrepen
  • Minpunten
  • Gameplay eentonig op den duur. Weinig afwisseling in content

Artikelen

Screenshots