Game info

Jam With The Band

Jam With The Band is een draagbare muziekmaker. In de game componeer je je eigen nummers of bewerk je vijftig al bestaande nummers om ze vervolgens te delen met vrienden. Er zijn verder vijftig instrumenten te vinden, maar het is ook gewoon mogelijk om in de microfoon van de DS te neuriën om een deuntje te creëren. Het is ook mogelijk om je eigen nummers te uploaden waarna deze beluisterd kunnen worden op de website van Jam With The Band. Er zijn verschillende niveaus om op te jammen; in de makkelijkste speelstand gebruik je één tot vier knoppen, terwijl je in de moeilijkere standen meer knoppen moet bedienen. Ook kun je gebruik maken van de stylus en de touchscreen tijdens het spelen. Het is ook mogelijk om met een enkel exemplaar van Jam With The Band te spelen met acht verschillende spelers, allemaal op hun eigen Nintendo DS.

Nieuwste review

Jam With The Band is een heerlijk ritmespel. De soundtrack is erg sterk, er is meer dan genoeg te doen en je wordt keer op keer uitgedaagd. Nintendo laat zien hoe muziekgames moeten zijn: simpel, leuk en enorm pittig.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Sterke soundtrack; simpele opzet; uitdagend; mogelijkheid om eigen nummers te maken en bestaande nummers te downloaden
  • Minpunten
  • Sobere presentatie; nummers niet te verwijderen; zangregistratie niet fantastisch

Artikelen

Screenshots