Game info

Jackass: The Game

Jackass: The Game is gebaseerd op de bekende serie Jackass, waarin een aantal personen knotsgekke stunts uithaalden. Met deze Jackass-beroemdheden waaronder Johnny Knoxville, Steve-O, Bam en Wee Man kun je meer dan veertig verschillende minigames spelen. De stunts in de game zijn gebaseerd op die uit de serie en de films en worden gemaakt in samenwerking met de regisseur van het programma. De minigames bestaan onder andere uit gevaarlijke race-spelletjes, beuken met de golfkar en rijden in een winkelwagen. De stunts kunnen uitgevoerd worden in open omgevingen en de personages zullen op een realistische manier door de lucht heen zweven, als een stunt niet naar wens verloopt. Het is echter juist de bedoeling om te falen, zodat er punten vergaard kunnen worden voor de highscore. Hoe meer botten er gebroken worden, hoe beter. Alle stemmen zijn ingesproken door de originele acteurs.

Nieuwste review

Jackass The Game is niet zo slecht als je misschien zou vermoeden. De 35 minigames die samen het spel vormen zijn creatief bedacht, spelen lekker en zijn leuk aan elkaar gelinkt in de singleplayermode. Wat het spel echter mist is uitdaging en met name de ranzigheid en hardheid waar Jackass juist zo om bekend staat. Jackass The Game is eigenlijk gewoon te lief.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Creatief verzonnen en in het algemeen goed uitgewerkte minigames. Meerdere doelen zorgen voor extra uitdaging
  • Minpunten
  • Te lief vergelijken met het echte Jackass. Singleplayercampagne is te makkelijk. Besturing van sommige minigames wat ruw. Korte houdbaarheid

Artikelen

Screenshots