Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Jack Keane

Jack Keane is een point-and-click adventure waarin je met Jack Keane en zijn vriendinnetje Amanda de wereld moet beschermen tegen de kwaadaardige Doctor T. en zijn vleesetende planten. In opdracht van de koningin van het Engeland uit de koloniale tijd reis je naar ‘Tooth Island’ waar je met Amanda op zoek gaat naar de dokter. Jack Keane is geïnspireerd door de klassieke Lucas Arts-adventures als Monkey Island en Grim Fandango en neemt je mee naar vijftien uitgebreide 3D-locaties in Londen, Kaapstad en de Indische jungle, waar je meer dan veertig bijzondere personages tegenkomt. Zo ontvouwt zich een spannend en humoristisch plot waarin je met de ironische, ietwat onhandige durfal Jack Keane en de mooie en mysterieuze Amanda allerlei puzzels moet oplossen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Al met al is Jack Keane een degelijke adventuregame, als je gewoon zoekt naar wat stevige puzzels om de tijd mee te doden. Het spel weet echter niet te overtuigen als het om karakter gaat en dat is jammer, want juist op dit punt zouden goede adventuregames moeten uitblinken. Het verhaal is niet diep uitgewerkt en indrukwekkend zoals bijvoorbeeld Fahrenheit, noch grappig zoals de Sam and Max-serie, maar met een grote omgeving en makkelijk tien uur gameplay is de game het qua inhoud wel waard. Het mist alleen nog een ziel.</p>
    Score: 60 Oké
    • Leuke puzzels. Veel omgevingen
    • Stemmen zijn cliché. Niet grappig. Slechte animaties

Artikelen

Screenshots (29)