Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon

In deze Harvest Moon-game speel jij Innocent Life, een jonge robot die is gemaakt door Dr. Hope. Als Innocent Life ontdek je het leven door op een lange reis te gaan waarbij je mysteries van een aantal ruïnes moet ontrafelen. Je zult moet onderzoeken of het lot van het futuristische eiland waar je je op bevind al is bepaald, of dat het nog gered kan worden. Dat ligt allemaal in jouw handen. Ook in deze Harvest Moon-game is het verbouwen van gewassen en de interactie met mensen heel erg belangrijk. Je zult mensen niet alleen ontmoeten, maar ook zul je met hen emoties als liefde, moed, humor en creativiteit ontdekken. In totaal zijn er meer dan dertig nieuwe personages in deze game. Op het futuristische eiland breekt er om de 35 dagen een nieuw seizoen aan, dit heeft invloed op je dagelijkse routines en op het verbouwen van het land. Niet alleen zul je je gewassen verbouwen, je zult ze ook moeten verplaatsen. Daarvoor moet je in Harvest Moon: Innocent Life een eigen transportsysteem aanleggen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Innocent Life is niet voor iedereen, dat moet voorop gesteld worden. Het is sloom, het is herhalend en het is makkelijk. Toch is het is een van de meest aandoenlijke spellen voor de handheld en je kunt jezelf er gerust tientallen uren in verliezen. Ben je eenmaal verloren, dan kan dit het enige spel zijn dat je de komende jaren voor je PSP nodig hebt.</p>
    Score: 70 Goed
    • Rust. Reinheid. Regelmaat
    • Geschikt voor een beperkt publiek. Veel herhaling. Langzame vernieuwingen in de gameplay

Artikelen

Screenshots (27)