Game info

Infinite Undiscovery

Infinite Undiscovery is een epische RPG die gaat over een wereld waarvan de bewoners een enorme obsessie hebben voor de maan. Een snode koning zorgt er echter voor dat de maan verduistert wordt, waardoor de landschappen veranderen in troosteloze kleurloze vlaktes. Het mannelijke hoofdpersonage, Capel, wordt gevangen genomen door de troepen van de koning. Hij wordt echter gered door een vreemde boogschutter die hem vervolgens naar de rebellen leidt die tegen het bewind van de koning vechten. Het blijkt dat de leider van deze rebellen verdacht veel op Capel lijkt, om die reden werd Capel opgepakt. De game kent een actief gevechtssysteem waarbij verkenning en gevechten naadloos in elkaar overlopen. Je kunt lichte en zware aanvallen uitvoeren en hoe meer vaardigheidspunten je vergaart, hoe meer aanvalsmogelijkheden de vele speelbare personages kunnen leren. De game heeft verder een dag- en nachtsysteem, waarbij je overdag ver kunt kijken en de vijanden makkelijk kunt zien rondlopen, maar 's nachts is het zicht minimaal en zul je voorzichtiger te werk moeten gaan.

Nieuwste review

Square-Enix doet zijn naam geen eer aan met Infinite Undiscovery. Het is een wel erg doorsnee JRPG waarin je je een weg hakt door hordes monsters, van verhaalfragment naar verhaalfragment. De echte RPG-drive en diepgang ontbreken, maar zijn net genoeg aanwezig om het geheel op de been te houden.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Competente JRPG met een onderhoudend verhaal. Mooie muziek
  • Minpunten
  • Gevechten te repetitief. Aantal spelelementen komt niet uit de verf. Visueel niet heel indrukwekkend. Soms te lineair en onduidelijk

Artikelen

Screenshots