Game info

Ibb & Obb

In het spel Ibb & Obb wordt er van de spelers vooral samenwerking verwacht. De groen en roze gekleurde hoofdfiguren Ibb en Obb zijn twee merkwaardig uitziende mannetjes. Ze leven in een wereld waar de zwaartekracht invloed uitoefent op de puzzels waarmee ze te maken krijgen. Via gaten in het level kunnen Ibb en Obb namelijk naar de andere kant van de middenlijn zweven. Elkaar een zetje geven om een hoger platform te bereiken is geen overbodige luxe. Zowel Ibb als Obb moet levend het einde van het level halen. Er moet in de levels dus behoorlijk gepuzzeld worden om de eindstreep te bereiken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Achter het koddige uiterlijk van Ibb &amp; Obb gaat een co&ouml;peratief puzzelpareltje schuil. Het spelen met zwaartekracht werkt heerlijk intu&iuml;tief en puzzels oplossen zorgt voor de nodige voldoening. Door lichte eentonigheid en het gebrek aan een goed beloningssysteem is de game echter verre van perfect. Dat neemt niet weg dat Ibb &amp; Obb een co&ouml;peratieve puzzelervaring biedt die bij vlagen doet denken aan Portal.&nbsp;</p>
    Score: 75 Goed
    • Goed uitgebalanceerde co-op gameplay; inventieve en bevredigende puzzels
    • Singleplayer is onspeelbaar; ietwat eentonig; gebrek aan beloningsysteem en herspelbaarheid

Artikelen

Screenshots PlayStation Store


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord