Game info

Hour of Victory

Hour of Victory is een Tweede Wereldoorlog-shooter waarin jij met drie grote helden uit de Tweede Wereldoorlog speelt: majoor Ambrose Taggart, luitenant William Ross en sergeant Calvin Blackbull. Aan het begin van elk level kun je kiezen met welk personage je wilt spelen en kun je ook tijdens missies op bepaalde punten wisselen tussen de drie. De drie personages bieden elk een andere spelervaring. Majoor Ambrose Taggart is iemand die alles zo stil en onopvallend mogelijk doet. Hij doodt zijn vijanden met een mes of met een stengun met geluidsdemper. Luitenant William Ross is een Britse commando die met knallende wapens de actie in rent. Ross maakt gebruik van grof geschut en gaat voor de directe aanval. Sergeant Calvin Blackbull maakt gebruik van een sluipschuttersgeweer en schakelt zijn vijanden van een grote afstand uit. Je kunt vaak meerdere paden kiezen tijdens de missies: één route is de standaard route, een andere route is beveiligd met prikkeldraad en bij weer een andere route kun je op ladders klimmen. Taggart is de enige die prikkeldraad kan doorknippen en Blackbull is de enige die ladders kan beklimmen. Met elk personage kom je dus op een hele andere manier een missie door. Het is regelmatig mogelijk om gebruik te maken van allerlei voertuigen. Zo kun je het commando nemen van Shermantanks, Tigertanks en pantserwagens. Dit gaat uiteraard gepaard met spectaculaire actie. Hour of Victory is een shooter die een combinatie biedt van authentieke WO2-elementen (waaronder de authentieke wapens en voertuigen) en over-the-top actie.

Nieuwste review

Hour of Victory is zo infantiel ontworpen op zowat elk vlak dat je jezelf onmiddellijk af gaat vragen: waar zijn de ontwikkelaars in hemelsnaam mee bezig geweest? Weg met deze rommel!

2
Score
20
Score: 20
  • Pluspunten
  • Makkelijk achievements scoren. Je kan er mee lachen. Voordat je gaat huilen
  • Minpunten
  • Pijn door koevoet na dialogen. Duitsers dommer dan dom. Treurig leveldesign doet pijn aan alles. Dit voor 60 euro?!. Unreal Engine 3, serieus?

Artikelen

Screenshots