Game info

Hot Pixel

Hot Pixel is een verzameling van minigames die zich afspelen rond de straatcultuur en de digitale levenstijl. De snelle gameplay zorgt ervoor dat spelers al hun krachten bijeen moeten roepen om door de 200 minispelletjes te komen. Of het nou om een skateboarden gaat, om het vliegen door een schoolgebouw of gewoon om het oversteken van een straat: Hot Pixel staat garant voor vele uren dikke fun. Het spel bevat een intrigerende soundtrack van bekende electrobands tot hiphop artiesten, wat het geheel een 'urban' sfeertje meegeeft, precies waar het op uit is. Aan het einde van een rits minigames krijg je vaak een eindbaasgevecht. Dat is meestal een ietwat complexere minigame. Mocht je de singleplayer echter hebben doorgespeeld, dan is er altijd nog een multiplayermodus voor twee personen. Hierin speel je omstebeurt een minigame. Wie de meeste minigames verliest heeft, vanzelfsprekend, verloren. Door het doorlopen van de verhaalmodus kun je nieuwe opties en alternatieve versies van de minigames vrijspelen. Zo zijn er ook minigames met een flinke wijsvinger naar de oude klassiekers van Atari, of minigames die een loopje nemen met de ontwikkelaar van het spel. Verder kun je de PSP aansluiten aan je PSP om via de website van Hot Pixel (http://www.hotpxl.com) nieuwe content te gaan downloaden. Zo zijn er nieuwe minigames te downloaden, kun je scores vergelijken met andere spelers en is er ander bonusmateriaal verkrijgbaar.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>In essentie is Hot Pixel een WarioWare rip-off, maar dan net niet. Het spel biedt een rijk aantal aan microgames waarvan de één nog maffer dan de ander is. Veel spelletjes zijn best leuk en er is ook echt wel plezier mee te beleven, maar een verzameling aan microgames wordt pas leuk als de kwaliteit consistent is.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Aantal leuke ideeën en microgames..
    • ..maar qua uitwerking heeft het spel het op elk vlak net niet. Uitendelijk is het een matige WarioWare rip-off

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord