Game info

Homefront

Homefront speelt zich af in 2027. Amerika is bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat de Verenigde Staten hun wereldmacht verloren hebben. In het verhaal, dat geschreven is door John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn), volg je het Amerikaanse burgerverzet tegen de Noord-Koreaanse bezetters. De game is een first-person shooter, waarin je als onderdeel van het verzet probeert de Noord-Koreanen te verslaan en te verjagen van Amerikaanse bodem. Tijdens de gevechten schiet je jezelf als infanterist een weg door de vijandelijke linies. Daarnaast krijg je soms de controle over grond- of lucht-voertuigen. Naast de verhaalmodus bevat Homefront een uitgebreide multiplayermodus waarin 32 personen het tegelijk tegen elkaar kunnen opnemen. Hoe beter de gamer speelt, hoe meer punten hij binnenhaalt in een multiplayerpotje. Met deze punten kunnen vervolgens speciale wapens gekocht worden, die verschillen in prijs. Denk aan een kogelvrij vest, een bazooka, een op afstand bestuurbare helikopter die raketten kan afschieten of een tank.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Homefront heeft de verwachtingen niet waargemaakt. Het sfeervolle en emotionele verhaal van de veel te korte singleplayer verandert langzaam in een <em>over-the-top</em> first-person shooter zonder eigen karakter. Homefront is daardoor &eacute;&eacute;n van de grote teleurstellingen van 2011, terwijl de game helemaal niet slecht is.</p>
    Score: 70 Goed
    • Goede multiplayer, zeer sterk begin van campagne, heftige sfeer
    • Erg korte singleplayer, enigszins mislukte mengelmoes van bekende shooters

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord