Game info

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

Het spel draait om het duivelse konijn Ash die als prins van de hel alom gevreesd wordt. Eeuwige rivaal Fat Rabbit lijkt dat te zijn vergeten en postte allerlei seksfoto's van Ash op het Hellternet, iets dat de prins hem niet in dank afneemt. De speler kruipt in de huid van Ash en moet met onder andere zijn trouwe drilboor alles en iedereen te lijf gaan om wraak te nemen op Fat Rabbit en hem in de hel te laten branden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Hell Yeah: Wrath of the Dead Rabbit is al net zo vreemd als de titel doet vermoeden. Alhoewel de game vrij aardige platformactie biedt, probeert het echt op alle fronten te voorkomen dat je er van kunt genieten. Eentonigheid, onlogische designkeuzes en andere irritaties zorgen ervoor dat dit dode konijn in de middenmoot blijft steken.</p>
    Score: 65 Oké
    • Prettig gestoord, solide platformactie, kleurrijk geheel
    • Eentonig en weinig uitdagend, frustrerend checkpointsysteem, bij vlagen pijnlijk ongrappig

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots Xbox Live Arcade


Screenshots PlayStation Store


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord