Game info

Harvest Moon DS

Harvest Moon geeft je de kans je groene vingers te testen. Het doel van het spel is namelijk om een succesvolle boerderij in de Vergeet-me-niet-vallei te runnen. Als speler moet je zaadjes planten, in het juiste seizoen je gewassen oogsten en zorgen voor de dieren die op je boerderij rondlopen. Dit alles doe je om ervoor te zorgen dat de godin van de oogst en haar hulpjes bevrijdt worden uit de wereld waarin zij door de heksen prinses zijn opgesloten. Niet alles draait in Harvest Moon echter om het tuinieren, het sociale aspect van het leven in de vallei speelt ook een belangrijke rol. Spelers kunnen relaties opbouwen met 25 karakters uit hun dorp door met ze te praten en ze cadeautjes te geven. De hoofdrolspeler kan zelfs een relatie beginnen met een van de dorpsmeisjes, trouwen en een gezin stichten. Via het tweede scherm op de DS kan de speler delen van het dorp in real time bekijken. Op deze manier kun je het meisje van je dromen in de gaten houden, terwijl je zelf druk op de akkers bezig bent.

Nieuwste review

None

Harvest Moon DS klinkt wel leuk, maar na een tijdje gaat de gameplay vervelen en zijn er simpelweg niet genoeg volwaardige activiteiten te doen om het spel lang in je DS te laten steken. Audiovisueel kan het er nog net door en het gemis van WiFi-mogelijkheden is eigenlijk een schande gezien de mogelijkheden van de DS en de Harvest Moon-gameplay. Een gemiste kans om nieuwkomers aan te trekken tot de franchise, maar als je een echte fan bent van Harvest Moon dan zul je deze DS-versie wellicht niet willen missen.

5
Score
50
Score: 50
 • Pluspunten
 • Ongetwijfeld leuk voor de fans. Het boerenleven ontdekken
 • Minpunten
 • Helemaal geen WiFi-mogelijkheden. Audiovisueel met hakken over de sloot. Storyline stelt niets voor in deze RPG. Als landbouw niet je ding is gaat het wat te snel vervelen

Artikelen

  09:54
  1
  Review
  09:54
  1
  Review
  Harvest Moon DS

Screenshots Nintendo DS