Game info

Harry Potter en de Halfbloed Prins

In Harry Potter en de Halfbloed Prins verstevigt Voldemort zijn greep op zowel de Dreuzel- als de toverwereld. Zweinstein is niet langer de veilige haven die het ooit was en Harry vermoedt dat het gevaar zelfs binnen de muren van het kasteel dreigt. Perkamentus richt zich echter liever op Harry's voorbereiding op de onvermijdelijke en beslissende strijd. Ze werken samen om de sleutel te vinden tot Voldemorts ondergang. In de game Harry Potter en de Halfbloed Prins keer je terug naar Zweinstein en help je Harry om een zwaar zesde jaar te overleven. Je moet je bewijzen in spannende tovenaarsduels, magische ingrediënten mengen tijdens de les Toverdranken en je Zwerkbalteam naar de overwinning leiden. Je kunt je zelfs laten afleiden door Rons romantische avonturen, tot het verhaal een dramatische climax bereikt en je de identiteit van de Halfbloed Prins ontdekt.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Een beetje fan zal met plezier enkele uurtjes in Harry Potter en de Halfbloed Prins steken. De manier waarop Zweinstein in beeld wordt gebracht is erg goed gedaan en ook de minigames zijn zeker te doen. Het verhaal wordt echter erg slap uit de doeken gedaan en de gemiddelde gamer zal ook weinig moeite hebben om de game uit te spelen. Geen hoogvlieger, maar zeker Harry Potter-waardig.</p>
    Score: 60 Oké
    • Zweinstein ziet er indrukwekkend uit. Minigames zijn eigenlijk niet mini
    • Verhaal wordt erg karig uit de doeken gedaan. Weinig uitdaging

Artikelen

Screenshots PlayStation 2


Screenshots PlayStation Portable


Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Mobiel


Screenshots Wii


Screenshots Xbox 360


Screenshots Nintendo DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord