Game info

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

In Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (ook bekend onder de Nederlandse naam Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2) volg je Harry Potter in zijn spannende strijd tegen Voldemort. De film van dit laatste boek in de Harry Potter-serie is opgesplitst in twee delen en omdat deze game de film volgt, behandelt Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 alleen de gebeurtenissen uit de tweede film van het zevende boek. In de game stappen spelers in de schoenen van Harry zelf, maar ook in die van andere bekende personages. Breek in in de zwaarbeveiligde Goudgrijp-bank, ontsnap aan duistere spreuken in de Kamer van Hoge Nood en gebruik allerlei toverspreuken in de gevechten tegen Voldemorts bondgenoten.

Nieuwste review

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 biedt weinig afwisseling of noodzaak tot strategie, waardoor er een lege third-person shooter overblijft. Het goed uitgewerkte verhaal en de precies lijkende personages maken de game aantrekkelijker, maar weten niet te verhullen dat de bebrilde magiër wel erg vaak naar zijn stok grijpt om zichzelf te helpen.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • De personages lijken erg op de acteurs uit de film, de juiste momenten uit de film zijn uitgekozen om het verhaal te vertellen.
  • Minpunten
  • Erg repetitief, weinig strategie, met op knoppen rammen kom je er ook, hele korte game.

Artikelen

Screenshots